Almeerse kermissen

Schrijf je nu in voor de Almeerse kermissen via onderstaande buttons. 

Waarom Almere
Vrije ritprijzen / Vrijdag = MEGA kortingsdag / Ruim 215.000 inwoners / Uitstekende reclame / Locatie / salonwagens / Floriade 2022!

Inschrijven
De inschrijvingen voor de Almeerse kermissen in 2021 zijn geopend tot maandag 20 december 2021 tot 17.00 uur. In verband met corona heeft Almere City Marketing besloten dat de inschrijvingen voor de Voorjaarskermis en Pinksterkermis van 2021 eveneens onder dezelfde voorwaarden gelden als inschrijving voor 2022. De betrokken exploitanten zijn hierover reeds geïnformeerd. Voor de aankomende kermissen volgen wij de regels van het RIVM.

Openingstijden
In Almere mogen de kermissen beginnen om 13.00 uur (op maandag, dinsdag en donderdag om 14.00 uur) en sluit de kermis tot en met zaterdag om 23.00 uur. De laatste kermisdag eindigt om 21.30 uur.

Veel reclame
Speciale acties / mega kortingsdagen (vrijdag) / promotieactie op de kermis posters en advertenties

Corona
In verband met corona heeft Almere City Marketing besloten dat de inschrijvingen voor de Voorjaarskermis en Pinksterkermis van 2021 eveneens onder dezelfde voorwaarden gelden als inschrijving voor 2022. De betrokken exploitanten zijn hierover reeds geïnformeerd. Voor de Pinksterkermis is nog beperkte aanvulling mogelijk. Wij volgen de regels van de RIVM.

Kosten
Zie de voorwaarden op onze website. Voor de kermissen wordt ook nachtbewaking (van 23.00 tot 07.00) geregeld, die deels door Almere Citymarketing wordt betaald. Exploitanten betalen een eigen bedrage van € 50,00 (excl. BTW) per attractie.

 

Sporthal Almere Haven

Esplanade, Almere Centrum

Esplanade, Almere Centrum

Rio de Janeiroplein, Almere Buiten

PDF

Voorwaarden Almeerse kermissen

Download 
kermis 2021
kermissen almere