Young on Board Meetup Almere #2

Hoe bereikbaar wil je zijn?

Op vrijdagmiddag 17 mei organiseert Young On Board Almere haar tweede meetup van 2019. De Meetup vindt bij Voiceworks, Oplagestraat 1, in Almere Poort plaats. Tijdens deze editie spreekt de CEO van Voiceworks over hoe bereikbaar we nu zijn en wat de gevolgen daarvan zijn. Samantha Bakker van SamCoaching vertelt onder andere meer over haar beweging #OnOffline. Daarnaast geeft ze korte workshop over hoe je meer in balans kunt vinden tussen online- en offline leven. Naast dat de bezoekers met een bak informatie en handvatten naar huis gaan, gaan ze ook naar huis met talloze nieuwe contacten, door de netwerkborrel. Het programma start vanaf 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Deelname aan deze meetup is gratis. Kijk voor meer informatie en tickets op: https://youngonboardalmere2.eventbrite.nl.

Over Young On Board Almere
Young on Board Almere betrekt jonge talenten van de stad bij de economische ontwikkeling van de stad en de regio. Zij zorgen voor een betere zichtbaarheid en positionering van Almere binnen de regio en geven de kans om mee te denken over de stad. Tevens verbinden zij de bestaande economie aan de nieuwe economie. De jonge generatie changemakers wordt gekoppeld aan de ervaren generatie decision makers: want die generatie heeft de connecties, kennis en ervaring die het verschil maken. Wil je met hun samenwerken of heb je vragen? Je kunt ze benaderen via Facebook of Instagram @economicboardalmere

Over Economic Board Almere
Met die gelijkgestemden organiseren zij evenementen en projecten rondom de Productieve Stad. Lang verhaal kort: heb je een tof idee? Neem dan contact met ze op. Je kunt een afspraak maken, dan kunnen zij kijken hoe jullie elkaar kunnen helpen.
Door het initiëren, mobiliseren en vooruitbrengen van nieuwe initiatieven binnen die uitdagingen en de focus op innovatie werkt Young Board Almere toe naar de Metropool van de toekomst.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring