Wie vind jij een kei?

Nominatie-fase voor ‘Almeerse kei’ nu van start

Op vrijdag 30 november 2019 reikt burgemeester Franc Weerwind voor de 12de keer de Almeerse Keien uit. Net als voorgaande jaren worden deze uitgereikt aan kinderen van 4 tot 12 jaar die allemaal op een eigen manier een bijzondere bijdrage leverden aan de Almeerse samenleving. “Ik geloof dat je alles kunt bereiken als je je best doet. Ik geloof niet in ik,maar in wij. En samen maken wij de wereld waar in wij willen leven”

Om ook dit jaar weer nieuwe Almeerse Keien in het zonnetje te zetten, heeft de burgemeester uw hulp nodig! Heeft u kinderen in uw omgeving die een grote voorbeeldfunctie hebben? Iets bijzonders hebben gedaan? Zich inzetten als vrijwilliger? Met een actie geld op hebben gehaald of op een andere manier aandacht hebben gevraagd voor een maatschappelijk thema?

Natuurlijk is elke prestatie opzichzelfstaand al bijzonder, maar er zijn er altijd die bovengemiddeld bijzonder zijn en hiervoor een Almeerse Kei verdienen.

Bezoek de website http://almeersekei.almere.nl/ voor meer informatie en om een bijzonder kind aan te melden! De inschrijving sluit op vrijdag 27 september 2019. Heeft u op voorhand vragen? Neem dan contact op met team Representatie via aanmeldingen@almere.nl

Foto: Maarten Feenstra

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring