Tino Martin, Davina Michelle en Kraantje Pappie treden op 5 mei op in Almere Centrum

Nederland viert op 5 mei de vrijheid. In Almere wordt Bevrijdingsdag altijd groots gevierd tijdens het Bevrijdingsfestival Flevoland. Dit jaar pakt de stad extra uit, want de landelijke start van het Bevrijdingsfestival is dit jaar in Almere Centrum. De hele dag door treden de beste Nederlandse artiesten op. Er staan podia op de Esplanade, Grote Markt, Restaurantplein Belfort en Stadhuispromenade.

Publiekstrekker op de Grote Markt is dit jaar Tino Martin. Hij sluit de avond af met een groots optreden om 22.30 uur. Maar het feest begint al in de middag. Vanaf 13.00 uur staan er optredens van The Cover Sensation, Freak Out Partyband en Doe Maar Tribute Winnetoe op het programma. Vanaf 18.00 uur zijn er afwisselend optredens van DJ Jeroen, Vince Collet, Mario Broerse, Danny Lit, Peggy Sandaal, Danny Nicolay en Melany Sharon. Zij warmen het publiek alvast op voor de komst van Tino Martin aan het eind van de avond.

Op de Esplanade wordt om 12.45 uur het Vrijheidsvuur ontstoken en starten optredens van Ali B., The Overslept, Di-rect, Nielson en Davina Michelle. Kraantje Pappie is Ambassadeur van de Vrijheid en bezoekt het festival per helikopter. Verder zijn er akoestische optredens van bekende muzikanten als Marcel de Groot en Maarten Peters. Ook kunnen bezoekers speeddaten met veteranen.

Op het Restaurantplein Belfort treedt in de middag DJ Dré op, in de avond gevolgd door Boris Sax. De Stadhuispromenade staat de hele dag in het teken van het BevrijdingsFEESTival, de Guilty Pleasures Party en 5-5 Dance.

Kijk voor meer informatie op www.almerecentrum.nl

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring