Only for Men opent winkel in Almere Centrum

Mannenmodewinkel Only for Men opent in september een extra grote winkel in Almere Centrum. De Nederlandse mannenmodeformule richt zich op mannen die in één keer willen slagen. De uitgebreide collecties bieden items voor alle momenten van de dag en voor zowel zakelijk als casual. In de nieuwe winkel in Almere wordt een nieuw concept gelanceerd waarbij mannen gebruik kunnen maken van personal shopping.

Only for Men
Mannen kunnen bij Only for Men terecht voor een grote collectie met pakken, dress shirts, nette schoenen en stropdassen tot jeans, polo’s, tops, beach wear en accessoires, van verschillende bekende merken. Omdat mannen er vaak hun hele garderobe komen aanvullen, en dus wat langer in de winkel blijven, is er een bar waar tijdens het shoppen een kopje koffie of ander drankje genuttigd kan worden. Er is bovendien een directe vermaakservice die de nieuw aangeschafte kleding ter plekke vermaakt. Om lange wachtrijen te voorkomen staan er verspreid door de winkel kleine kassablokken. Tot slot is er een pop-upgedeelte waar bijzondere samenwerkingen of unieke aanvullingen worden getoond en verkocht. De winkel in Almere heeft bovendien een primeur met een barbier.

Personal shopping
De barbier is niet de enige primeur voor de vestiging in Almere. Hier wordt ook het nieuwe personal-shoppingconcept gelanceerd. Klanten kunnen kosteloos gebruik maken van persoonlijk advies door één van de personal shoppers. Er hoeft geen afspraak te worden gemaakt en vrienden zijn ook van harte welkom. Ze worden in een aparte ruimte geadviseerd en kunnen daarbij genieten van een drankje. Er zijn zelfs playseats waarin tegen vrienden geracet kan worden.

Only for Men opent medio begin september aan de Citadel 14 en meet zo’n 1000m2. Verhuurder is Unibail-Rodamco-Westfield.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring