Nickelodeon Familie Festival keert wegens succes terug met tweede editie

Na het succes van vorig jaar keert het grootste familie festival van Nederland, het Nickelodeon Familie Festival, op 25 augustus terug. De kaartverkoop start vandaag voor de early birds!

Vorig jaar organiseerde kinderzender Nickelodeon in samenwerking met Tribe Company het eerste Nickelodeon Familie Festival. Meer dan 12.000 kinderen en volwassenen beleefden een dag vol familieplezier. Vanwege het succes van vorig jaar, keert het grootste familie evenement van Nederland deze zomer terug naar het Almeerderstrand in Almere. Niemand minder dan Nickelodeon-presentatrice Nienke van Dijk en Kaj van der Voort presenteren de dag. Ook dit jaar kan jong en oud weer genieten van optredens van bekende Nederlandse artiesten, ‘Meet & Greets’ met favoriete YouTubers, bloggers, Nickelodeon en Nick Jr. Helden. Daarnaast worden workshops door influencers georganiseerd en zijn er veel buitenspeel activiteiten. Het Nickelodeon Familie Festival vindt plaats op zondag 25 augustus en biedt een dag vol muziek en familieplezier voor alle leeftijden. Tribe Company zal opnieuw de productie van het festival verzorgen.

Tijdens het festival vorig jaar werden optredens verzorgd door onder anderen Ronnie Flex & Deuxperience, Famke Louise, Kraantje Pappie, Vinchezo en ook STUKTV was aanwezig. Bekijk hier de aftermovie van de eerste editie van het Nickelodeon Familie Festival 2018 voor een impressie van de dag.

“Met deze tweede editie van het Nickelodeon Familie Festival willen we nog meer families een onvergetelijke dag bezorgen en hen laten genieten van de ultieme Nickelodeon-beleving. Het wordt een dag boordevol live muziek, familie activiteiten en ontmoetingen met favoriete Nederlandse artiesten, Nickelodeon en Nick Jr. helden”, aldus Maurice Hols, Executive Vice President & General Manager Viacom Benelux.

De kaartverkoop start op dinsdag 9 april voor met de verkoop van Early Bird-tickets (€18,00 i.p.v. €24,95). Meer informatie over de kaartverkoop en de programmering van Nickelodeon Familie Festival vind je op www.nickelodeon.nl/festival of via Facebook.

Tribe Company is organisator van onder meer Strandfestival ZAND, De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE en WAVES Festival. Het bedrijf produceert daarnaast ook evenementen in opdracht van merken zoals De Vrienden van Amstel LIVE en het Holland Heineken House. Kijk voor meer informatie op www.tribecompany.com.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring