Almere doet mee aan WMTC

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019 neemt Almere deel aan het festival WeMakeThe.City. De vrijdag en zaterdag staan in het teken van het oplossen van stedelijke vraagstukken: hoe maken wij onze stad duurzamer, slimmer en gezonder? Vrijdag 21 juni is een gratis gebiedsexpeditie in Almere, waarin je de innovatieve gebiedsontwikkeling van Almere ontdekt. Zaterdag 22 juni staat Almere in het teken van onze stadsgenoten. Ontdek de duurzame initiatiefnemers die hun deuren voor je open zetten.

Vrijdag is expeditiedag
Op vrijdag 21 juni ontdek je alles over innovatieve gebiedsontwikkeling in Almere. Met een start in WTC Almere ervaren deelnemers het groene uitzicht over de stad. De ochtend bestaat uit keynote speakers uit Almere én buitenland zoals Charles Landry. Landry is internationaal spreker en adviseur in de toekomst van creatieve steden deelt zijn visie over Almere. Na de lunch starten de expedities. Ontdek wat kan als je als bewoner alle vrijheid krijgt in het ontwerpen van je eigen wijk in Oosterwold, of zie hoe Almere en Amvest bouwgrond hebben omgetoverd tot een indrukwekkend duinlandschap.

Zaterdag is Almere-dag
Zaterdag 22 juni zetten verschillende ondernemers hun deuren open voor de Almeerders. Zij kunnen genieten van verschillende gratis workshops en meer. Loni Verkerk biedt een gratis leiderschapsworkshop met haar schaapskudde aan en kun je deelnemen aan de gratis bootcamp van Run4Free. Dit en nog veel meer gratis activiteiten zijn te vinden op de website van WeMakeThe.City.

Meer info en aanmelden
Benieuwd naar de programmering op de vrijdag en zaterdag? Lees meer informatie en schrijf je hier gratis in voor de gebiedsexpeditie of weekendactiviteiten.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring