Evenementenlocaties

Almere kent meerdere locaties waar evenementen gehouden kunnen worden. Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende locaties. Watersportevenementen, festivals, circussen, voor elk type evenement is er wel een geschikte locaties. Dit geldt ook voor de grootte van het evenement. Al met al genoeg diversiteit om elk evenement een locatie te bieden. Ga nu op zoek naar de ideale locaties voor uw evenement.

Waterrijke stad
Almere is rijk aan water en daarom zijn er veel locaties voor watersportevenementen. Bekijk bijvoorbeeld het Almeerderstrand, gelegen aan het IJmeer, of het Weerwater, midden in het centrum. 

Vol groen
Ook kent Almere veel groen. Midden in het park, zoals het Lumièrepark of de Kemphaan, een prachtig landgoed in het bos. Ideaal voor evenementen met een het thema groen of natuur. 

Midden in het centrum
Het centrum van Almere biedt veel ruimte voor evenementen. Op de diverse pleinen kunnen evenementen gehouden worden. De Esplanade is een mooie locatie, waar elk jaar grote evenementen plaatsvinden, zoals de Almere City Run en Challenge Almere-Amsterdam. Of het gezellige kleinschalige Belfort, waar evenementen zoals het Terrassenfestival wordt gehouden. De verbinding met de stad maken deze locaties extra bijzonder.