Almere City Marketing
De Diagonaal 199
1315 XM Almere

Routebeschrijving

Tel. (036) 548 50 48
E-mail: contact opnemen
Beeldenbank
Beeldenbank
Parkhuys Almere
Parkhuys Almere
Almere CityGuide
Almere CityGuide
Merk Almere
Merk Almere
Nieuwe Buren deel 2
Nieuwe Buren deel 2

Zakenmagazine Almere

Almere City Marketing brengt vier keer per jaar samen met de Vereniging Bedrijfskring Almere het 'Zakenmagazine Almere' uit. Het magazine is ontstaan door het samengaan van 'Almere Perspectief', dat drie keer per jaar door ACM werd uitgebracht en het 'VBA Magazine' dat vier keer per jaar door de VBA werd uitgebracht. In dit gezamenlijke magazine komen relevante ontwikkelingen in Almere aanbod. De nadruk ligt, meer dan in Almere Perspectief, op zakelijke ontwikkelingen. MAar er blijft ook aandacht voor cultuur en andere onderwerpen die het woon-, werk- en leefklimaat in de stad verbeteren. Het magazine heeft in uitstraling een duidelijke verbinding met het Zakenfestival Almere. Het volgt de ontwikkelingen van het programma 'Almere Werkt' op de voet.

Een editie gemist? Lees de voorgaande edities hier na:
   

Windesheim Flevoland Van der Valk Hotel Almere OVSA
Rabobank Almere Klepierre Ymere
Almere DEZE WEEK Almeerse Hockey Club Unibail-Rodamco
Almere Zaken Almere Vandaag Jacco Oostwouder
Almere City FC Mobiel Centre  
koninklijke onderscheiding harry van dorenmalen

Op donderdag 23 maart 2017 heeft burgemeester Franc Weerwind Harry van Dorenmalen tot Officier in de Orde van Oranje Nassau benoemt. Deze heugelijke gebeurtenis vond plaats tijdens de afscheidsreceptie van de heer Van Dorenmalen bij IBM Nederland, waar decorandus 12 jaar de functie van algemeen directeur heeft vervuld.

Challenge Almere-Amsterdam zoekt vrijwilligers

Het triathlon-weekend lijkt nog ver weg maar de organisatie van CHALLENGE ALMERE-AMST ERDAM is alweer druk op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om het evenement nog beter neer te zetten dan vorig jaar. Men kan zich voor een grote variatie aan functies aanmelden: van atletenopvang tot dopingcontrole, van waterbrigade tot parcoursbeveiliging, van opbouw van het evenemententerrein tot medische dienst en meer.

Achttien verenigingen Eredivisie Zeilen 2017 beken

 

De deelnemende watersportverenigingen voor de Eredivisie Zeilen 2017 zijn bekend. Met de inschrijving van WSV Het Witte Huis uit Loosdrecht en SZ&WV Uitdam zijn alle achttien deelnemers bekend. Stuk voor stuk sterke verenigingen met de ambitie om landskampioen te worden.

Ga aan boord van de blusboot Jan van der Heyde II

 

Ontdek tijdens de Nationale Museumweek (3 t/m 9 april) ons échte goud: de historische brandblusboot Jan van der Heyde II. Vanaf deze week krijgt de blusboot een vaste plek aan de pier bij Veiligheidsmuseum PIT. Ga aan boord of bekijk dit pronkstuk met de nieuwe kijkwijzer! Let op: maandag is PIT gesloten.

Economie krachtig, weerbaar en wendbaar
De economie van de Metropoolregio Amsterdam (MRA) heeft zich krachtig hersteld van de Grote Recessie die bijna 10 jaar geleden begon. Dit blijkt uit de Economische Verkenningen MRA 2017 waarin de staat van de economie van de Metropoolregio Amsterdam (MRA) in cijfers en analyses wordt belicht.
© 2015 - Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden.
Youtube