Almere City Marketing
De Diagonaal 199
1315 XM Almere

Routebeschrijving

Tel. (036) 548 50 48
E-mail: contact opnemen
Beeldenbank
Beeldenbank
Citymarketing Strategie Almere
Citymarketing Strategie Almere
Almere City Guide
Almere City Guide
Merk Almere
Merk Almere
Nieuwe Buren deel 2
Nieuwe Buren deel 2

Evenementen & Kansen

Bij elkaar gaan er ruim 700.000 mensen per jaar naar een evenement in Almere. Iets om trots op te zijn, en de slimme ondernemer ziet natuurlijk kansen. En terecht. 

Partnerships met evenementen bieden bij uitstek mogelijkheden voor bedrijven:
• verhogen van je naamsbekendheid
• interactie met de doelgroep
• originele relatie-management activiteiten
• laten zien waar je voor staat als bedrijf
• betrokkenheid bij de stad tonen

Een sympathieke en slimme manier dus om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Almere telt een flink aantal grote evenementen. Met tienduizenden bezoekers en vaak bijzondere mogelijkheden om met klanten en medewerkers gave ervaringen op te doen. Het is echt iets om samen naar uit te kijken. En het mooiste is dat evenementen daadwerkelijk iets toevoegen aan de stad. Je maakt daarmee als bedrijf op een heel directe manier Almere nog leuker, bruisender en bekender. Zowel je medewerkers als klanten zullen
dat waarderen!

Lijkt het u interessant maar wilt u eerst eens met iemand van Almere City Marketing spreken? Dat kan natuurlijk ook. Mail ons op info@almere-citymarketing.nl of bel naar 036-5485048.

Contactgegevens evenementen

Bevrijdingsfestival Flevoland
Ontspannen van muziek genieten op verschillende podia  in het hart van Almere. Geniet van optredens op de Esplanade, op de Grote Markt. Maak het als sponsor mogelijk dat vrijheid gevierd kan worden door en met tienduizenden bezoekers. Dit kan op verschillende manieren.
Datum: vrijdag 5 mei
Locatie: Almere Centrum
Contact: barry@demeesteralmere.nl
Meer informatie

Landelijke Veiligheidsdag
Veiligheid gaat ons allemaal aan. Op dit evemenent gaat het om samenwerking maar ook over zelfredzaamheid. Wat is er nodig om de omgeving, maar ook je huis veilig te maken? Ideaal platform voor productsponsoring. Jaarlijks trekt het evenement 40.000 bezoekers.
Datum: zaterdag 13 mei
Locatie: Almere Centrum
Contact: t.beldman@almere-citymarketing.nl
Meer informatie 

Eredivisie Zeilen
Het Weerwater is de speelvijver van dit zeilevenement dat zeilverenigingen in Nederland een platform biedt om het tegen elkaar op te nemen. De start is in Almere, met moderne architectuur als décor. Zeilen is een mooie sport om als sponsor actief in contact te komen met de juiste doelgroep.
Datum: 12 t/m 14 mei
Locatie: Almere Centrum
Contact: bart@eredivisiezeilen.nl

Almere Regatta
Bekjk Almere eens van de andere kant: vanaf het water. Op een prachtige locatie vlakbij het nieuwe Duin en bij de jachthaven Marina Muiderzand wordt er in verschillende categorieën gestreden. Daarnaast gebeurt er ook van alles op de wal. Er zijn ruime sponsormogelijkheden.
Datum: 20 en 21 mei
Locatie: Almeerderstrand
Contact: info@almereregatta.nl

Harbour Jazz
Een gezellig jazzevenement dat op de kade van de Havenkom plaatsvindt. Luisteren naar verschillende musici onder het genot van een hapje en een drankje. Vraag naar de sponsormogelijkheden.
Datum: zondag 4 juni
Locatie: Almere Haven
Contact: info@lievertje.nl

Almere City Run
Hardlopen is werken aan je gezondheid, een levensstijl. En dat op een schitterend parcours, door de natuur en door Almere. Ook uw sponsordoek op dranghek of bij de finishboog? Neem gerust contact op.
Datum: zondag 18 juni 
Locatie: Almere Centrum
Contact: arjen@20knots.nl
Meer informatie


Streetartfestival
Een route langs 3D-tekeningen in Almere Centrum. Een kunstwerk adopteren en daarmee een artistiek bijdrage leveren aan Almere? Dat kan!
Datum: zondag 18 juni
Locatie: Almere Centrum
Contact: barry@demeesteralmere.nl

Streekparade
Eten uit je eigen stad. Wat groeit en bloeit er in en om Almere? En hoe maak je daar gezond eten van? Zowel product- als eventsponsoring zijn mogelijkheden.
Datum: 8 en 9 juli
Locatie: Almere Centrum 
Contact: marco.lipsius@id-producties.nl

Gestrand
Wat begonnen is als strandfeestje voor een groep vrienden is uitgegroeid tot een place-to-be in de zomer. Het draait om een mix van muziek, theater en beeldende kunst met het oog op culturele verantwoording. Gestrand is een festival dat vermaakt, maar ook een maatschappelijk doel heeft – ontmoeten en verbinden. Locatie is Strandbad Duin op het Almeerderstrand. Verschillende sponsormogelijkheden op unieke wijze gepresenteerd tijdens het evenement!
Datum: zaterdag 15 juli 
Locatie: Almeerderstrand 
Contact: remon@loods4.org

Wereldfestival
Almere is een stad van culturen. Dat wordt samengebracht op het Wereldfestival, waar muziek en eten voor verbroedering zorgen. Een vrolijk evenement waar sponsoring het verschil kan maken.
Datum: zaterdag 26 augustus
Locatie: Almere Centrum
Contact: barry@demeesteralmere.nl

Almere Haven Festival
Het festival is niet meer weg te denken. Concerten, markten, proeverijen: een feest van herkenning, vlak na de zomervakantie aan en in de haven. Wie sponsor wordt, krijgt er een (relatie)feest voor terug!
Datum: 1, 2 en 3 september
Locatie: Almere Haven 
Contact: t.beldman@almere-citymarketing.nl

Challenge Almere
De triatlon is niet meer weg te denken uit Almere, sommigen zeggen wel dat de sport hier is geboren. De professionele organisatie biedt vele kansen om als sponsor als winnaar over de streep te komen.
Datum: 8, 9 en 10 september
Locatie: Almere Centrum
Contact: jort@challenge-almere.com

Midland Classic Show
Klassieke auto's, sfeertje uit het verleden in het moderne decor van Almere Centrum. Dit evenement kent vele sponsormogelijkheden.
Datum: zondag 24 september 
Locatie: Almere Centrum
Contact: benny.schulte@upcmail.nl

Rabobank Almere Windesheim Flevoland Klepierre
OVSA Van der Valk Hotel Almere Almeerse Hockey Club
Almere DEZE WEEK Ymere Almere City FC
Unibail-Rodamco Mobiel Centre Almere Zaken
Jacco Oostwouder    
Festival 2 Turven HoogFestival 2 Turven Hoog komt er weer aan. Van 27 september t/m 1 oktober 2017 vindt het festival plaats in Almere in de nieuwe bibliotheek, ‘t KAF en Corrosia en in Amsterdam in de Krakeling. Evenals voorgaande jaren presenteert het festival een mix van zinnenprikkelende, bijzondere en vaak nieuwe muziek-, dans- en theatervoorstellingen uit Nederland en andere landen. Dit jaar is de grote dag op zaterdag 30 september. Die dag is er ook van alles te doen buiten op de Diagonaal en de Esplanade in Almere Stad. Tijdens het festival zijn er gratis te bezoeken installaties en workshops in de gebouwen te vinden die speciaal zijn gemaakt voor het festival.

Heel Almere zingt mee met Opera FamiliaAlmere, 20 juli 2017 – Het Rabobank Almere Haven Festival zal zondagmiddag 3 september vanaf 12.45 uur volledig in het teken staan van een groot meezingfeest. De populaire Nederlandse semi-klassieke act Opera Familia brengt het meezingfeest ‘Heel Almere Zingt’. De bekendste klassieke meezingers komen voorbij. Alle teksten zijn, al dan niet fonetisch, op beeldschermen te zien zodat iedereen kan meezingen.

 

Veel opera tijdens Havenkom Concert in Almere

Almere, 21 juli 2017 – Het Nederlands Kamerorkest geeft op zaterdag 2 september 2017 een concert in de sfeervolle Havenkom van Almere Haven. Het gratis toegankelijke Yakult Havenkom Concert is elk jaar weer het hoogtepunt van het Rabobank Almere Haven Festival, dat dit jaar plaatsvindt van 1 tot en met 3 september 2017. Het belooft een zwoele avond te worden met de mooiste aria’s uit de beroemdste opera’s, gezongen door rising star Lilian Farahani (sopraan), Mark Milhofer (tenor), Martijn Cornet (bariton) en het Toonkunstkoor Amsterdam. Alexander Warenberg (cello) maakt zijn debuut bij het Nederlands Kamerorkest.

Reisproducten Almere per 10 december 2017

Met ingang van 10 december 2017 kunnen reizigers gebruik maken van verschillende nieuwe reisproducten voor het openbaar vervoer in Almere. AllGo vult het assortiment aan met verschillende voor Almere specifieke reisproducten. Waaronder railGo: een speciaal combinatieproduct waarbij reizigers zowel met de trein als met de allGo bussen binnen Almere kunnen reizen. Dit maakte allGo, per 10 december 2017 de nieuwe bus vervoerder in de gemeente Almere, vandaag bekend.

Gert Jakobs fietst mee met de Zuiderzee Klassieker

Oud-profwielrenner zet zich in voor een gezonde buik voor iedereen. Op 30 september 2017 vindt de zevende editie van het wielrenevenement ‘de Zuiderzee Klassieker’ in Almere plaats. Deelnemers van dit evenement zamelen geld in voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten door de Maag LeverDarm Stichting. Dit jaar fietst ook oud-profwielrenner Gert Jakobs mee.
© 2015 - Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden.
Youtube