Almere City Marketing
De Diagonaal 199
1315 XM Almere

Routebeschrijving

Tel. (036) 548 50 48
E-mail: contact opnemen
Beeldenbank
Beeldenbank
Citymarketing Strategie Almere
Citymarketing Strategie Almere
Almere City Guide
Almere City Guide
Merk Almere
Merk Almere
Nieuwe Buren deel 2
Nieuwe Buren deel 2

Organisatie

ACM is een stichting met een Raad van Toezicht, een directeur-bestuurder en een bureau met medewerkers. ACM staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Flevoland onder nummer 39070316.

De Raad van toezicht bestaat uit:

De heer H. van Dorenmalen (voorzitter), algemeen directeur IBM Benelux
De heer H. Weber, directeur Mobiel Centre
Mevrouw M.A. Hoogwoud, directeur Hoogwoud & Van Haga

Het team van medewerkers bestaat uit:

Nik Smit n.smit@almere-citymarketing.nl directeur-bestuurder
     
Tim Beldman t.beldman@almere-citymarketing.nl evenementencoördinator
Astrid Robbers a.robbers@almere-citymarketing.nl management assistente
Liesbeth Hollander l.hollander@almere-citymarketing.nl 
senior marketeer (merk Almere, ondernemen, ACM en evenementen)
Jannigje Commissaris j.commissaris@almere-citymarketing.nl
senior marketeer (toerisme en recreatie)
Dempsey Schijffelen d.schijffelen@almere-citymarketing.nl marketeer
Helen Jager h.jager@almere-citymarketing.nl administratief medewerkster
Roxanne Overdijk r.overdijk@almere-citymarketing.nl senior marketeer
Laura Bloemen l.bloemen@almere-citymarketing.nl

senior marketeer online

 


OVSA Windesheim Flevoland Van der Valk Hotel Almere
Klepierre Rabobank Almere Unibail-Rodamco
Almere DEZE WEEK Ymere Jacco Oostwouder
Almeerse Hockey Club Almere City FC Mobiel Centre
Almere Zaken    
Festival 2 Turven HoogFestival 2 Turven Hoog komt er weer aan. Van 27 september t/m 1 oktober 2017 vindt het festival plaats in Almere in de nieuwe bibliotheek, ‘t KAF en Corrosia en in Amsterdam in de Krakeling. Evenals voorgaande jaren presenteert het festival een mix van zinnenprikkelende, bijzondere en vaak nieuwe muziek-, dans- en theatervoorstellingen uit Nederland en andere landen. Dit jaar is de grote dag op zaterdag 30 september. Die dag is er ook van alles te doen buiten op de Diagonaal en de Esplanade in Almere Stad. Tijdens het festival zijn er gratis te bezoeken installaties en workshops in de gebouwen te vinden die speciaal zijn gemaakt voor het festival.

Heel Almere zingt mee met Opera FamiliaAlmere, 20 juli 2017 – Het Rabobank Almere Haven Festival zal zondagmiddag 3 september vanaf 12.45 uur volledig in het teken staan van een groot meezingfeest. De populaire Nederlandse semi-klassieke act Opera Familia brengt het meezingfeest ‘Heel Almere Zingt’. De bekendste klassieke meezingers komen voorbij. Alle teksten zijn, al dan niet fonetisch, op beeldschermen te zien zodat iedereen kan meezingen.

 

Veel opera tijdens Havenkom Concert in Almere

Almere, 21 juli 2017 – Het Nederlands Kamerorkest geeft op zaterdag 2 september 2017 een concert in de sfeervolle Havenkom van Almere Haven. Het gratis toegankelijke Yakult Havenkom Concert is elk jaar weer het hoogtepunt van het Rabobank Almere Haven Festival, dat dit jaar plaatsvindt van 1 tot en met 3 september 2017. Het belooft een zwoele avond te worden met de mooiste aria’s uit de beroemdste opera’s, gezongen door rising star Lilian Farahani (sopraan), Mark Milhofer (tenor), Martijn Cornet (bariton) en het Toonkunstkoor Amsterdam. Alexander Warenberg (cello) maakt zijn debuut bij het Nederlands Kamerorkest.

Reisproducten Almere per 10 december 2017

Met ingang van 10 december 2017 kunnen reizigers gebruik maken van verschillende nieuwe reisproducten voor het openbaar vervoer in Almere. AllGo vult het assortiment aan met verschillende voor Almere specifieke reisproducten. Waaronder railGo: een speciaal combinatieproduct waarbij reizigers zowel met de trein als met de allGo bussen binnen Almere kunnen reizen. Dit maakte allGo, per 10 december 2017 de nieuwe bus vervoerder in de gemeente Almere, vandaag bekend.

Gert Jakobs fietst mee met de Zuiderzee Klassieker

Oud-profwielrenner zet zich in voor een gezonde buik voor iedereen. Op 30 september 2017 vindt de zevende editie van het wielrenevenement ‘de Zuiderzee Klassieker’ in Almere plaats. Deelnemers van dit evenement zamelen geld in voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten door de Maag LeverDarm Stichting. Dit jaar fietst ook oud-profwielrenner Gert Jakobs mee.
© 2015 - Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden.
Youtube