Almere City Marketing
De Diagonaal 199
1315 XM Almere

Routebeschrijving

Tel. (036) 548 50 48
E-mail: contact opnemen
Beeldenbank
Beeldenbank
Parkhuys Almere
Parkhuys Almere
Almere CityGuide
Almere CityGuide
Merk Almere
Merk Almere
Nieuwe Buren deel 2
Nieuwe Buren deel 2

Organisatie

ACM is een stichting met een Raad van Toezicht, een directeur-bestuurder en een bureau met medewerkers. ACM staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Flevoland onder nummer 39070316.

De Raad van toezicht bestaat uit:

De heer H. van Dorenmalen (voorzitter), algemeen directeur IBM Benelux
De heer H. Weber, directeur Mobiel Centre
Mevrouw M.A. Hoogwoud, directeur Hoogwoud & Van Haga

Het team van medewerkers bestaat uit:

Nik Smit n.smit@almere-citymarketing.nl directeur-bestuurder
     
Tim Beldman t.beldman@almere-citymarketing.nl evenementencoördinator
Astrid Robbers a.robbers@almere-citymarketing.nl management assistente
Liesbeth Hollander l.hollander@almere-citymarketing.nl 
senior marketeer (merk Almere, ondernemen, ACM en evenementen)
Jannigje Commissaris j.commissaris@almere-citymarketing.nl
senior marketeer (toerisme en recreatie)
Dempsey Schijffelen d.schijffelen@almere-citymarketing.nl marketeer
Helen Jager h.jager@almere-citymarketing.nl administratief medewerkster
Roxanne Overdijk r.overdijk@almere-citymarketing.nl senior marketeer
Laura Bloemen l.bloemen@almere-citymarketing.nl

senior marketeer online

 


Rabobank Almere Windesheim Flevoland OVSA
Klepierre Van der Valk Hotel Almere Unibail-Rodamco
Jacco Oostwouder Almere City FC Almeerse Hockey Club
Almere Vandaag Ymere Almere Zaken
Mobiel Centre Almere DEZE WEEK  
stadstuinenfestival

In het weekend van 8 en 9 juli wordt het centrum van Almere omgetoverd tot één grote stadstuin. Deze tijdelijke metamorfose is speciaal voor het nieuwe evenement Stadstuinenfestival dat voor de eerste keer wordt georganiseerd. Tijdens dit bijzondere festival komen thema’s als theater, lifestyle, eten en de beleving van groen samen. Een gevarieerd en interactief programma met thema’s als voeding, energie en klimaat biedt bezoekers de mogelijkheid nieuwe producten en initiatieven te ontdekken en proeven en zelf te leren hoe ze duurzame initiatieven in hun dagelijkse leven en voeding kunnen toepassen. Het evenement neemt ook alvast een voorzichtige voorsprong op de Floriade Almere 2022 dat als thema Growing Green Cities heeft meegekregen.

 

50.000 mensen bezoeken landelijke veiligheidsdag
De vierde Landelijke Veiligheidsdag in Almere is afgelopen zaterdag door 50.000 mensen bezocht. Dat is 5.000 meer dan vorig jaar en twee keer zoveel als de eerste editie in 2013. Demissionair minister van Veiligheid en Justitie, Stef Blok en de burgemeester van Almere, Franc Weerwind, openden het evenement officieel om 13.00 uur. Maar om 10.00 uur al konden aanwezigen de verschillende hulpdiensten in actie zien. Doel van het evenement is het publiek te laten zien hoe de verschillende hulpdiensten samenwerken bij een grote calamiteit. Dit jaar deden meer hulpdiensten mee dan de jaren ervoor. Ook startte het evenement eerder op de dag. Daarnaast was op alle beschikbare pleinen in het centrum dit jaar van alles te zien en te beleven. 
Start eredivisie zeilen Almere
Vrijdag 12 mei gaat de eerste speelronde van de Eredivisie Zeilen 2017 van start op het Weerwater in Almere. Achttien optimaal voorbereide watersportverenigingen strijden, over vijfspeelrondes, voor het landskampioenschap van het seizoen 2017.  
Recordaantal Almeerse muziekacts/bands Popronde
De Popronde heeft afgelopen maandag haar volledige selectie voor de editie van 2017 bekendgemaakt. Uit 1100 inschrijvingen zijn 144 talentvolle bands en artiesten gekozen die vanaf 14 september zullen meereizen met het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland. 
Landelijke Veiligheidsdag Almere
Hoe red je slachtoffers die van een boot in het Weerwater vallen? Hoe komt de Reddingsbrigade in actie en wat is de rol van de duikers van de brandweer? Hun samenwerking is te zien vanaf 13.00 uur tijdens de officiële opening van de vierde Landelijke Veiligheidsdag op zaterdag 13 mei op de Esplanade in Almere Centrum. De hele dag pakken politie, brandweer reddingsbrigade, ambulance en defensie uit. Samenwerking is het thema van deze editie, die groter wordt dan ooit. Tussen 10.00 en 17.00 uur staat het gehele centrum in het teken van veiligheid. 
© 2015 - Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden.
Youtube