Almere City Marketing
De Diagonaal 199
1315 XM Almere

Routebeschrijving

Tel. (036) 548 50 48
E-mail: contact opnemen
Beeldenbank
Beeldenbank
Parkhuys Almere
Parkhuys Almere
Almere CityGuide
Almere CityGuide
Merk Almere
Merk Almere
Nieuwe Buren deel 2
Nieuwe Buren deel 2

Merkboek Almere

Het stadslogo van Almere wordt gebruikt voor alle marketing communicatie over Almere. Het moet ervoor zorgen dat er herkenbaarheid ontstaat in de verschillende uitingen. Partners van ACM en andere belangrijke partijen in de stad mogen het logo ook gebruiken. Het heeft grote toepassingsvrijheden. Het merk Almere is vastgelegd in een handboek, dat voorschrijft hoe het stadslogo en de stadsdeellogo’s moeten worden toegepast. Doel hiervan is om Almere op een consistente en uniforme manier te presenteren en de gewenste kernwaarden uit te dragen. In vrijwel alle marketing communicatie uitingen van de gemeente Almere wordt het logo inmiddels gebruikt. Evenementen die door ACM ondersteund worden gebruiken het stadslogo op al hun uitingen en ook het gebruik door marktpartijen begint op gang te komen. Wij krijgen steeds meer aanvragen. Samen met de afdeling communicatie van de gemeente Almere vormt ACM een huisstijlgroep. Deze huisstijlgroep komt regelmatig bijeen om het juiste gebruik van het logo te bewaken.

Rabobank Almere Van der Valk Hotel Almere Klepierre
Windesheim Flevoland OVSA Almeerse Hockey Club
Almere DEZE WEEK Almere Vandaag Almere Zaken
Jacco Oostwouder Ymere Mobiel Centre
Almere City FC Unibail-Rodamco  
koninklijke onderscheiding harry van dorenmalen

Op donderdag 23 maart 2017 heeft burgemeester Franc Weerwind Harry van Dorenmalen tot Officier in de Orde van Oranje Nassau benoemt. Deze heugelijke gebeurtenis vond plaats tijdens de afscheidsreceptie van de heer Van Dorenmalen bij IBM Nederland, waar decorandus 12 jaar de functie van algemeen directeur heeft vervuld.

Challenge Almere-Amsterdam zoekt vrijwilligers

Het triathlon-weekend lijkt nog ver weg maar de organisatie van CHALLENGE ALMERE-AMST ERDAM is alweer druk op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om het evenement nog beter neer te zetten dan vorig jaar. Men kan zich voor een grote variatie aan functies aanmelden: van atletenopvang tot dopingcontrole, van waterbrigade tot parcoursbeveiliging, van opbouw van het evenemententerrein tot medische dienst en meer.

Achttien verenigingen Eredivisie Zeilen 2017 beken

 

De deelnemende watersportverenigingen voor de Eredivisie Zeilen 2017 zijn bekend. Met de inschrijving van WSV Het Witte Huis uit Loosdrecht en SZ&WV Uitdam zijn alle achttien deelnemers bekend. Stuk voor stuk sterke verenigingen met de ambitie om landskampioen te worden.

Ga aan boord van de blusboot Jan van der Heyde II

 

Ontdek tijdens de Nationale Museumweek (3 t/m 9 april) ons échte goud: de historische brandblusboot Jan van der Heyde II. Vanaf deze week krijgt de blusboot een vaste plek aan de pier bij Veiligheidsmuseum PIT. Ga aan boord of bekijk dit pronkstuk met de nieuwe kijkwijzer! Let op: maandag is PIT gesloten.

Economie krachtig, weerbaar en wendbaar
De economie van de Metropoolregio Amsterdam (MRA) heeft zich krachtig hersteld van de Grote Recessie die bijna 10 jaar geleden begon. Dit blijkt uit de Economische Verkenningen MRA 2017 waarin de staat van de economie van de Metropoolregio Amsterdam (MRA) in cijfers en analyses wordt belicht.
© 2015 - Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden.
Youtube