Almere City Marketing
De Diagonaal 199
1315 XM Almere

Routebeschrijving

Tel. (036) 548 50 48
E-mail: contact opnemen
Beeldenbank
Beeldenbank
Parkhuys Almere
Parkhuys Almere
Almere CityGuide
Almere CityGuide
Merk Almere
Merk Almere
Nieuwe Buren deel 2
Nieuwe Buren deel 2
Mei is 'Maand van de Watersport' in Flevoland
2 maart 2017

Mei 2017 is door Flevoland uitgeroepen tot ‘Maand van de Watersport’, een initiatief van Sportservice Flevoland. De maand heeft als doel mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de verschillende Flevolandse watersportmogelijkheden. 

Waarom ‘Maand van de Watersport’

Flevoland is ontstaan uit de voormalige Zuiderzee. Het overgebleven water rondom Flevoland, bestaande uit het IJsselmeer, het Markermeer en de Randmeren, biedt diverse mogelijkheden voor allerlei soorten watersport. In de maand mei, de start van het watersport seizoen, laten Flevolandse watersportverenigingen en -bedrijven met verschillende evenementen en acties zien hoe divers de mogelijkheden zijn om te watersporten in Flevoland. Dit wordt gezamenlijk in de markt gezet onder de naam ‘Maand van de Watersport’. Bezoekers kunnen op een eenvoudige manier kennis maken met het watersportaanbod van Flevoland. 

Brede samenwerking  
Watersport is door de Provincie Flevoland aangewezen als kernsport om Flevoland te profileren als watersportprovincie. De ‘Maand van de Watersport’ is een initiatief van Sportservice Flevoland waarbij breed wordt samengewerkt met diverse organisaties. Watersportverenigingen en -bedrijven in Flevoland zijn druk bezig met het organiseren van (nieuwe) evenementen en het ontwikkelen van acties variërend van proeflessen, opendagen, kortingvouchers tot wedstrijden. Toerisme Flevoland, City Marketing Lelystad, Almere City Marketing, Puur Zeewolde, VVV Noordoostpolder, Tourist Info Urk en de gemeente Dronten ondersteunen dit initiatief op het gebied van marketing & promotie. Op deze manier wordt er een aantrekkelijk programma samengesteld voor de eigen inwoners van Flevoland en de (potentiële) bezoekers aan Flevoland.

MaandvandeWatersport.nl
Alle activiteiten die georganiseerd gaan worden voor de ‘Maand van de Watersport’ worden gebundeld op de website MaandvandeWatersport.nl. Deze site wordt in april gelanceerd en gekoppeld aan een multimediale promotiecampagne om de 'Maand van de Watersport' breed onder de aandacht te brengen. Wilt u meer informatie over de promotiecampagne? Bekijk dan www.sportflevo.nl/watersportflevo

Almere als voorbeeld voor zelfbouw in Engeland
22-06-2017Onlangs begeleidde Almere City Marketing de filmploeg van het Britse tv-programma Grand Designs. Hierin worden mensen gevolgd die een groot (zelf)bouwproject zijn begonnen. De filmploeg was in Almere om een vergelijk te maken met Graven Hill, een grote zelfbouwwijk in Oxfordshire.

Flevolandse Zakenvrouwen
22-06-2017

De Almeerse partners Joy Taling van Outdoorpark SEC Survivals en Klaartje Wierbos van theatergezelschap Vis à Vis zijn verkozen tot Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar. 
Samenwerking en synergie
22-06-2017

Samen met de gemeente Almere en onze strategische partner Unibail-Rodamco, vastgoedeigenaar in Almere Centrum, hebben wij dit jaar de handen inéén geslagen om Almere te vermarkten op het gebied van wonen, winkelen en bezoeken.

Rabobank en ACM tekenen nieuwe sponsorovereenkomst
21-06-2017

Afgelopen maandag ondertekenden de directievoorzitter van Rabobank Almere, Ugur Özcan en Nik Smit, directeur van Almere City Marketing, het sponsorcontract voor de komende editie van het Rabobank Almere Havenfestival.  
Eerste Tiny Houses op BouwEXPO in Almere Poort
19-06-2017


Vandaag gaf wethouder Tjeerd Herrema met de komst van de eerste drie Tiny Houses het startschot voor de ontwikkeling van een ‘tiny buurtje’ in Almere Poort. De BouwEXPO Tiny Houses wil bijdragen aan de ontwikkeling van een nieuwe manier van bouwen; klein, betaalbaar en duurzaam.

Economie krachtig, weerbaar en wendbaar
06-03-2017
De economie van de Metropoolregio Amsterdam (MRA) heeft zich krachtig hersteld van de Grote Recessie die bijna 10 jaar geleden begon. Dit blijkt uit de Economische Verkenningen MRA 2017 waarin de staat van de economie van de Metropoolregio Amsterdam (MRA) in cijfers en analyses wordt belicht.
Pagina: 1  2
Rabobank Almere Van der Valk Hotel Almere OVSA
Klepierre Windesheim Flevoland Ymere
Almere DEZE WEEK Unibail-Rodamco Almere Zaken
Almeerse Hockey Club Jacco Oostwouder Almere Vandaag
Mobiel Centre Almere City FC  
© 2015 - Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden.
Youtube