Almere City Marketing
De Diagonaal 199
1315 XM Almere

Routebeschrijving

Tel. (036) 548 50 48
E-mail: contact opnemen
Beeldenbank
Beeldenbank
Parkhuys Almere
Parkhuys Almere
Almere CityGuide
Almere CityGuide
Merk Almere
Merk Almere
Nieuwe Buren deel 2
Nieuwe Buren deel 2

Branding - Het merk Almere

mer-almere.gifOm de marketing communicatie van de stad consistent uit te voeren hebben wij het merk Almere beschreven. De merkbeschrijving bestaat uit de kernwaarden en dimensies, de merkpiramide met onderscheidende voordelen voor de drie hoofddoelgroepen, de expressieve waarden en de kernboodschap, het nieuwe logo en de slogan "Het kan in Almere".
 
Almere is een stad met een eigen gezicht. Een kleurrijke stad, met verrassende moderne architectuur, omringd door veel water en natuur. Met een ondernemende bevolking bestaande uit vele nationaliteiten. Met de grootste variatie aan woon- en bedrijfslocaties van alle steden in Nederland. Een grensverleggende stad, gebouwd op de bodem van het IJsselmeer en in ruim dertig jaar tijd gegroeid naar bijna 200.000 inwoners. Een stad waarvan de grens nog lang niet is bereikt en die innovatieve projecten als particulier opdrachtgeverschap omhelst. Almere onderscheidt zich door haar moderne architectuur, de ligging aan en in het water en de vele evenementen. In de toekomst wil Almere zich tevens ontwikkelen als winkelstad, studentenstad en ondernemersstad.
 

Klepierre Windesheim Flevoland Rabobank Almere
OVSA Van der Valk Hotel Almere Almere City FC
Unibail-Rodamco Jacco Oostwouder Almere DEZE WEEK
Mobiel Centre Almeerse Hockey Club Almere Zaken
Almere Vandaag Ymere  
koninklijke onderscheiding harry van dorenmalen

Op donderdag 23 maart 2017 heeft burgemeester Franc Weerwind Harry van Dorenmalen tot Officier in de Orde van Oranje Nassau benoemt. Deze heugelijke gebeurtenis vond plaats tijdens de afscheidsreceptie van de heer Van Dorenmalen bij IBM Nederland, waar decorandus 12 jaar de functie van algemeen directeur heeft vervuld.

Challenge Almere-Amsterdam zoekt vrijwilligers

Het triathlon-weekend lijkt nog ver weg maar de organisatie van CHALLENGE ALMERE-AMST ERDAM is alweer druk op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om het evenement nog beter neer te zetten dan vorig jaar. Men kan zich voor een grote variatie aan functies aanmelden: van atletenopvang tot dopingcontrole, van waterbrigade tot parcoursbeveiliging, van opbouw van het evenemententerrein tot medische dienst en meer.

Achttien verenigingen Eredivisie Zeilen 2017 beken

 

De deelnemende watersportverenigingen voor de Eredivisie Zeilen 2017 zijn bekend. Met de inschrijving van WSV Het Witte Huis uit Loosdrecht en SZ&WV Uitdam zijn alle achttien deelnemers bekend. Stuk voor stuk sterke verenigingen met de ambitie om landskampioen te worden.

Ga aan boord van de blusboot Jan van der Heyde II

 

Ontdek tijdens de Nationale Museumweek (3 t/m 9 april) ons échte goud: de historische brandblusboot Jan van der Heyde II. Vanaf deze week krijgt de blusboot een vaste plek aan de pier bij Veiligheidsmuseum PIT. Ga aan boord of bekijk dit pronkstuk met de nieuwe kijkwijzer! Let op: maandag is PIT gesloten.

Economie krachtig, weerbaar en wendbaar
De economie van de Metropoolregio Amsterdam (MRA) heeft zich krachtig hersteld van de Grote Recessie die bijna 10 jaar geleden begon. Dit blijkt uit de Economische Verkenningen MRA 2017 waarin de staat van de economie van de Metropoolregio Amsterdam (MRA) in cijfers en analyses wordt belicht.
© 2015 - Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden.
Youtube